Ontruimingsoefening

Op maandag 3 oktober ging iets na 11 uur het ontruimingsalarm af. Alle kinderen en leerkrachten gingen rustig naar buiten. Ook de kinderen van Avonturijn kwamen naar buiten. Buiten lezen de juffen de namen van de kinderen op, om te controleren of iedereen buiten is. Als dat zo is, steken ze een groene kaart omhoog. De school werd gecontroleerd door een paar meesters en juffen. Zij kwamen al snel vertellen dat, inderdaad, iedereen veilig buiten was. Het werd extra spannend gemaakt door sommige kinderen. Die roken namelijk echt brand. Gelukkig was er niets aan de hand en was het maar een oefening. Daarna mocht iedereen weer terug het gebouw in.

We lopen netjes naar buiten. Ook de kleuters komen rustig naar buiten. Namen lezen Zijn we er allemaal? En dan maar wachten... wachten... wachten... en wachten.