Juffendag 14 juni 2017

Woensdag 14 juni vierden we juffendag voor de groepen 1 t/m 4. We vieren dan eigenlijk de verjaardag van alle juffen tegelijk. Eerst werden de juffen in de klas verwend door de kinderen. Daarna stonden er allemaal spelletjes binnen in de lokalen, buiten op het plein en in de gang  kon je lekker even chillen. Of even iets gaan drinken.  

 

Er werden bootjes gevouwen. Maar dan moet je ook kijken of die kunnen varen op het water. Of een bootje maken van piepschuim en kijken of die kan varen. En wat dacht je van een bootje maken van komkommer, kaas en druiven. Die kun je niet laten varen, maar wel zelf opeten. Heerlijk! En je kon een legopoppetje of legodier laten varen op een echt koekvlot. Als die helemaal over het water naar je toe kwam, mocht je het vlot ook nog opeten.

 

 

 

Je eigen badkleding ontwerpen. Hoe ziet het er uit? Welke kleuren? Of met glitters erop.

Met een waterpistool pingpong balletjes van de flessen spuiten. Alle kikkers springen in de waterbak. Een lieve vis wordt ineens een gevaarlijke vis. Help! Een snoepje pakken uit een bak met water. Maar je mag niet je handen gebruiken. Alleen je mond. Dat is best moeilijk hoor.

 

In welke paraplu komt de bal terecht? Wie kan de bal in de verste paraplu gooien? Wie vangt de meeste vissen met de hengel? Wie kan het snelst alle badkleding aan, op en om doen en dan zo snel mogelijk naar de overkant rennen. Dat is wel lachen hoor.

Met al deze spelletjes hebben we de hele morgen hulp gehad van groep 8. Dank je wel groep 8!!