Groep 7

Boven in het rode lokaal zit een gezellige groep 7.
16 jongens en 16 meisjes beginnen elke dag met stillezen. Sommige kinderen krijgen dan extra instructie.
We hebben bijna elke dag een taal en rekenles. Veel kinderen genieten vooral van 4xwijzer elke middag.

Onze weektaak begint op donderdag en op woensdag proberen we alles af te hebben. De kinderen hebben gedurende de week klassikale momenten, maar er is ook tijd en ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan. Wij hebben dit jaar het geluk dat het lokaal naast ons leeg is, waardoor we extra veel ruimte hebben voor diverse werkvormen.

 

Juf Maaike is nu nog met zwangerschapsverlof, in januari gaat ze weer beginnen op de maandag en de dinsdag. Juf Liesbeth werkt nu nog alle dagen en vanaf januari op de woensdag, donderdag en de vrijdag.

Er zitten in onze groep veel handige kinderen, die graag knutselen en leuke dingen bedenken.

Dat maakt de middagen altijd weer erg uitdagend. Zo hebben een aantal kinderen toen we over ontdekkingsreizen aan het werk waren, het “Behouden Huys” dat op Nova Zembla stond, thuis, na schooltijd, sámen nagebouwd! Hoe fantastisch is dat!

 

Kom gerust eens langs om te kijken hoe wij werken!

Vriendelijke groeten,

Liesbeth Groot Jebbink en Maaike Clahsen