Het is bijna zover… uw kind wordt vier jaar. Vanaf die leeftijd mag uw kind naar school. Voor het zover is ‘moet’ u als ouder heen school kiezen. Naar welke school gaat uw kind, waar gaat u op letten, wat vindt u belangrijk? Het kiezen van een school is niet altijd makkelijk. Het is een keuze die u maakt voor uw kind en die maakt u voor minstens acht jaar. Voor u die keuze maakt, wilt u graag meer weten over een school. Hoe werken zij? Waar kijken ze naar? Hoe ziet de school eruit? Om die vragen te helpen beantwoorden kunt u bij ons een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek en rondleiding. U kunt tijdens het gesprek al uw vragen stellen en tijdens de rondleiding krijgt u een mooi beeld van de school en de werkwijze. Na het gesprek kunt u aangeven of u uw kind bij ons wilt inschrijven. U ontvangt dan een aanmeldingsformulier. Het gesprek en de rondleiding wordt verzorgd door Bert Radstake. Met hem kunt u dan ook de afspraak maken.

Als u het aanmeldformulier op school hebt ingeleverd, zorgen wij ervoor dat uw kind in ons administratieprogramma komt te staan. Er wordt een groep toegewezen en vervolgens nemen de leerkrachten van de kleutergroepen contact met u op over de verdere werkwijze.

Mocht u uw kind op ‘latere’ leeftijd bij ons in willen schrijven, dan is de werkwijze nagenoeg gelijk. Echter nemen wij dan ook contact op met de huidige school.